JAGGER  COPENHAGEN
FAST FOOD
jagger_HR_PR_nowhirring2.jpg

WORK WITH US

JAGGER FAST FOOD COPENHAGEN | Copenhagen: VESTERBRO, FREDERIKSBERG, AMAGER, NØRREBRO, COPENHAGEN K, ØSTERBRO. Burgers, Hotdogs, Fried Chicken, Fries Milkshakes, Frozen Daiquiris & Other Nice Things. www.jagger.dk. Copenhagen (Denmark).

 

WORK WITH US


 

WE ARE ALWAYS LOOKING FOR NICE AND TALENTED PEOPLE TO JOIN OUR TEAM. PLEASE FEEL FREE TO GET IN TOUCH IF YOU’RE INTERESTED IN JOINING THE JAGGER FAMILY.

 

CURRENT/OPEN POSITIONS
RIGHT NOW WE ARE LOOKING FOR


 

JOIN THE TEAM

 

Jagger er i konstant udvikling. Derfor søger vi altid fuldtid- og deltidsmedarbejdere, der har personlighed og passer ind i vores brand. Hos Jagger er vores mission at servere ordentligt fast food af god kvalitet. Det gælder alt fra råvarer til lokaler og personale. Derfor leder vi efter medarbejdere, der er engagerede, sociale og har lyst til at være med til at udvikle Jaggers brand OG KULTUR.

FRONT
Det er Jaggers front-personale, der tager imod vores gæster. Derfor er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker, og at du er social og serviceminded. Vi har det sjovt, når vi er på arbejde, og den gode atmosfære kan mærkes blandt vores gæster. Vores front-personale er medvirkende til, at gæsterne på Jagger ikke kun kommer for maden, men også for vores dedikerede og professionelle service. Vores medarbejdere har en stærk personlighed og elsker at være en del af Jagger. Når du er på arbejde, repræsenterer du Jagger, så det er vigtigt, at du er på og passer ind i vores brand. Resten skal vi nok lære dig.

KITCHEN
Vi søger altid medarbejdere, der er mødestabile, kan begå sig i et køkken og som kan samarbejde med resten af køkkenteamet. Vi arbejder hårdt og har ofte travlt, så det er vigtigt, at du tør tage ansvar. Heldigvis har vi også tid til at have det sjovt, så du skal have lyst til at engagere dig med dine kollegaer. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen, men det er ikke et krav. Vi skal nok lære dig det, du skal kunne.

THE JAGGER TEAM
Når du får et job hos os, bliver du en del af Jaggers team. For os er Jagger ikke bare en arbejdsplads, men også et fællesskab med cool personligheder, fyraftensøl, frihed, fredagsbarer og andre sociale arrangementer - for vores medarbejdere er venner både på og uden for arbejdet.

Vores team består af forskellige nationaliteter, aldersgrupper og personligheder. Men vi er fælles om vores passion for Jaggers brand, god service, teamwork og selvfølgelig vores kærlighed til Københavns bedste burger. Vi åbner jævnligt nye restauranter, og derfor søger vi altid nye medarbejdere, der vil være en del af vores team. Fortæl os gerne i din ansøgning, om du søger job i Front eller Køkken.

Send din ansøgning til job@jagger.DK
 

GENERAL WORK INQUIRIES

WANT TO WORK WITH US AT JAGGER?

WE ARE ALWAYS ON THE LOOK OUT
FOR SKILLED AND FRIENDLY STAFF: E.I.
 MANAGEMENT, KITCHEN, FRONT OF HOUSE.

KEEP IT SHORT, REAL AND TO THE POINT.
WE HIRE PEOPLE, NOT RESUMÉS.

FOR MORE INTRICATE DETAILS
ABOUT CURRENT AVAILABLE POSITIONS,
PLEASE GET IN TOUCH IN PERSON
AT ONE OF OUR LOCATIONS,
VIA EMAIL, PHONE OR OUR FB PAGE.
THANK YOU!

MAIL APPLICATION
PLEASE SEND YOUR CONTACT INFO,
AND SHORT RESUME ATTACHED AS A PDF
THANK YOU FOR YOUR INTEREST!